lørdag 8. april 2017

Fra middelmådighetens triumf til noe meget bedre (avslutningen)

Siden dette blir siste innlegg om relativt nye serier fra Image Comics, har jeg nå kommet til de jeg ennå ikke har fått lest. Ikke at det noe galt med disse, men tiden strekker bare ikke til. En annen ting er vel at Rick Remender er overrepresentert her og at det er en ren tilfeldighet.  Noe man må ha lest er hans og Tocchini`s The Last Days of American Crime og Fear Agent som han gjør sammen med Tony Moore (tegnet de seks første heftene av The Walking Dead).Southern Cross (Becky Cloonan/Andy Belanger)
Science fiction serie hvor Cloonan har gått fra å være tegner (American Virgin med Steven Seagle og Demo I og II med Brian Wood). Belanger er helt nytt navn for meg.

Kill or be Killed (Ed Brubaker/Sean Phillips)
Ny serie fra herrene Brubaker og Phillips er alltid en begivenhet. Hardkokt krim igjen!

Cry Havoc (Simon Spurrier/Ryan Kelly)
Spurrier har gått læretiden sin I 2000 AD og det eneste jeg har lest av ham er det han har skrevet av Crossed. Kelly har også jobbet sammen med Brian Wood (The New York Four og Five og rentegner på Vertigo-serien Lucifer). Cry Havoc virker mer enn bare interessant.

Sex Criminals (Matt Fraction/Chip Zdaesky)
Paret som er hovedpersonene i Sex Criminals får bokstavelig talt tiden til å stå stille og det vet de å benytte seg av. Fraction kan ikke roses nok for det han gjorde med Marvel`s Hawkeye for noen år siden og viser igjen at det ikke var som tilfeldighet å regne.

Low (Rick Remender/Greg Tocchini)

Tokyo Ghost (Rick Remender/Sean Murphy)

Black Science (Rick Remender/Matteo Scalera )
Remender`s tre serier er alle science fiiction historier. Low`s hovedpersoner befinner seg i havdypet, i Tokyo Ghost er det Los Angeles år 2089 og utbryteren fra The Anarchist Order of Scientists, i Black Science, vandrer mellom dimensjonene. Hva kan være galt med det.

 Paper Girls (Brian K Vaughan/Cliff Chiang)

Denne serien er mer rettet mot yngre piker, men Vaughan gjør alt så bra at den kan leses av alle aldersgrupper.  Hovedpersonen er fire tolv år gamle jenter, som pussig nok leverer aviser, og løser mysterier. Og det er alt en trenger å vite.

Ingen kommentarer: