torsdag 7. mai 2009

9. liste over nyinnkjøpte tegneserier (mest manga)



Brian Wood / Riccardo Burchielli : DMZ bd. 6

Jason Aaron / R.M. Guera : Scalped bd. 4

Ari Folman / David Polonsky : Vals med Bashir

Flu Hartberg : Odd

Takaya Natsuki : Fruits Basket bd 5-12

Woo : Rebirth bd. 4-8 og 10-11

Makoto Tateno : Yellow bd. 3-4

Min-Woo Hyung : Priest bd. 4

Yuu Watase : Fushigi Yugi bd. 1 (1-3)

Ken Akamatsu : Negima bd. 5-6

Yukito Kishiro : Battle Angel Alita bd. 5

Kohta Hirano : Hellsing bd. 9

Eiji Otsuka / Housi Yamazaki : The Kurosagi Corpse bd. 1-8




Iou Kuroda : Sexy Voice and Robo

4 kommentarer:

Nicolai sa...

Halla, vurdert å ta inn flere europeiske tegneserier i svensk/dansk/norsk/engelsk språkdrakt? Manga er hakket mindre interessant.

Dere har et svært godt utvalg for øyeblikket, men det en del hull er det jo: diverse av Gimenez (dere har bl.a. det han tegnet for Jodorowsky), Hombre, diverse av Serpieri (f.eks. resten av Druuna, dere har kun album #7 - The Forgotten Planet inne nå), osv.

l.g. sa...

Nå har bilioteket fått noe sånn som 75 til 100 nye album i løpet av det siste året. En stor takk til Tronsmo og deres salg. Litt usikker på hvor mye Juan Gimenez album som lar seg skaffe. En del av dem begynner å bli vel gamle. Noe mer av (ber om unnskyldning på forhånd)volds og fetisjserien Druuna vil i så fall ikke bli kjøpt inn av meg. Hombre er og en serie jeg leste i Heavy Metal på midten av nittiårene og kan være vanskelig å skaffe og så er det at de danske forlagene som hadde rettighetene enten er konkurs eller så de begynt å gi ut manga.

Nicolai sa...

Druuna er kanskje helst for spesielt interesserte, ja. Selv ser jeg mest på det som en ufrivillig komisk sci-fi serie med erotiske tendenser, men det er nok helst bare meg det. :P

Det er nok sant at det er mye som ikke er så lett å skaffe, ja. :/ Men hadde det være mulig å prøve å få tak i noe av det følgende?

Resten av Les Citès Obscures (Francois Schuiten og Benoit Peeters) på dansk (dvs. Hemmelighetsfulde Byer), tror dere mangler to album: Brusel og Det Lenende Barn

Resten av Jodorowskys Inkalen - dere har den første serien (L'Incal - Inkalen) på norsk og den andre (Avant l'Incal - Før Inkalen) på engelsk i to bind. Det har kommet ut ytterligere to album på dansk: Den nye drømmen (Le nouveau reve) og Fire Ganger John Difool (Les Quatre John Difool)

l.g. sa...

I serien til Benoit / Peeters er det kommet 11 album på fransk og de to biblioteket mangler på dansk er utsolgt fra forlaget. Når det gjelder mer av Jodorowskys John Difool blir det bare og vente å se. Har ingen umiddelbare planer om å kjøpe dem. Dette er ikke et tegn på vrangvilje fra min side, men at det vil bli tatt en pause i innkjøp av tegneserier frem til midten av august.