lørdag 16. mai 2009

Magnum Presenterer

Magnum Spesial og vi har kommet til 1996 og alle de middelmådige seriene er borte. Med et unntak ! Hefte nr. 10 er Marvel Comics versjon av drittfilmen Independence Day. Det er vanskelig å avgjøre hva som er dårligst, men i og med at tegneserieversjonen har med en prolog så gjør det utslaget. Et av de desiderte høydepunktene er Hellblazer Special no. 1. Her forteller Garth Ennis og Steve Dillon en forferdelig historie hvor The First of the Fallen forteller sannheter til en katolsk prest. Mer Hellblazer i Jamie Delano og John Ridgway`s historie Newcastle og hva det var som gjorde John Constantine til John Constantine. Og den veldig tidstypiske og 80-talls paranoide Fear Machine. En får Neil Gaiman`s fjerde lengere fortelling, A Doll`s House, for en tredjedel det ville koste å kjøpe tradepaperbacken på engelsk. De to albumene med Jeremiah hadde allerede vært utgitt i Serie Spesial. Romeros ( Modesty Blaise ) Axa er en unnskyldning for å vise en usedvanlig velformet byste. Carlos Trillo og Mandrafinas Dragger er en til tider absurd dystopi og biblioteket har to album. Saccomanno og Campdepadros historie er virkelig bra og en rekke andre blir gitt ut i den ”vanlige” Magnum utgivelsen. Så avsluttes det hele i 1997 med fire utgivelser med The Nam og hvor en får gitt ut de siste historiene i denne 84 hefter lange historien.1996

1. The Nam

2. Diverse (Punisher, Hellblazer Special)

3. Jeremiah (Afroamerica og Sumpen)

4. Diverse (Hombre og Atilla (Segura og Ortiz), Axa (Romero), Punisher, Dragger (Trillo og Mandrafina) og (Saccomanno og Campdepadros) )

5. The Nam

6. Diverse (Hellblazer 10 0g 11,Sandman nr. 50, Geir Moens The lost and the dreadful og Shade the changing man (Milligan og Mike Allred) )

7. The Sandman (The Doll`s House del 1)

8. The Sandman (The Doll`s House del 2)

9. The Nam

10. Independence Day

11. Hellblazer (The Fear Machine del 1)

12. Hellblazer (The Fear Machine del 2)1997

1. The Nam

2. The Nam

3. The Nam

4. The Nam

Ingen kommentarer: